Er du også træt af, at det skal være så svært at finde en billig tandlæge i København

Der er rigtig mange andre, der har det på præcis samme måde som dig. Danskerne kan få stort set alle andre medicinske fornødenheder helt gratis i gennem vores høje skat, så hvorfor ikke lige tandlægen? Anbefalingen er helt klar herfra. Kræv at politikerne ændrer systemet, så man kan få en akut tandlæge. Det system, vi har lige nu er simpelthen ikke ansvarligt for de mange mennesker med tandproblemer, der ikke kan få billig hjælp, men i stedet skal betale for andres plastikoperationer. Så tænker du nok, at vi er jo bare helt almindelige borgere, og politikerne vil aldrig lytte til os. Det kan også godt være, at du har ret. Men hvis ikke man prøver, så er man i hvert fald helt sikker på, at man ikke får noget ud af det. Tiden har vist, at den bedste måde på at få politikerne til at lytte til en er, hvis man får rigtig mange folk til at erklære sig enig i dit budskab.

Derfor er der mange, der arrangerer demonstrationer, hvor alle disse tilhængere kan skabe sig og råbe og skrige af ordensmagten og andre mennesker, men den holder simpelthen ikke. Hvis bare der er en enkelt person i din demonstration, der mister fatningen om dit budskab om billig tandlæge, og pludselig ikke opfører sig ordentlig, men f.eks. begynder at kaste med mursten, så kommer ordensmagten på jer alle, og så kommer i til at virke som nogle rebeller i offentlighedens øjne. Hvis du gerne vil miste dine helt normale tilhængere af billigere tandlæge i København, så er dette vejen frem, men det vil du jo ikke. Løsningen er altså i stedet at danne en fanside på et populært socialt medie. Det er den allermest effektive måde på at sprede et godt budskab, som billig tandlæge jo er for rigtig mange mennesker. En sådan side vil snildt kunne samle flere tusind fans på kort tid, og så skal politikerne nok lytte. Billig tandlæge er et godt budskab, og en fanside er altså vejen frem.

Læs mere om:  Den diskrete gaderengøring forhindrer de store byer i at blive beskidte

tandlæge

Du er langt fra den eneste, der synes, at dette er mærkeligt. I vores nuværende system er næsten alle andre medicinske fornødenheder gratis igennem skatten, så hvorfor ikke lige tandlæge? Nu skal du bare sprede budskabet om billig tandlæge, og lad være med at fælden og lave en demonstration. Det virker simpelthen ikke, medmindre du er sikker på, at alle i din demonstration blot er fredelige tilhængere af billig tandlæge. Løsningen er i stedet at oprette en fanside på et socialt medie. På den måde kan du hurtigt samle en masse fans, og så skal politikerne nok lytte. En fanside er altså vejen frem for budskabet om billig tandlæge.