Eyelash extensions er den nyeste trend på markedet.


Eyelash extensions er kommet for at blive, i mangfoldig år har børn i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er muligvis turen kommet til det næste skridt. Man behøver næppe længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at handle anderledes typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et kærestepar år. Løsningen på alle disse månedlige sysler og ulykker er helt sikkert eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv drømmer og opnå det resultat i drømmer om. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde i kun én gang ifald måneden koncentrere dig da capo at få smukke vipper og resten af tiden kan i anvende på at nyde dét smukke resultat. oftest ejer lyst til man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få håndteret eyelash extensions har lyst til du først blive grundigt guidet gennem de nogen eventualiteter, der findes adskillige længder, der oftest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt ifald i drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok fuldkommen ufarligt og dybest set utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mangefold kunder falder i søvn, da det er muligvis så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og observere det smukke resultat. mangfoldig brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,fem-2,5 timer at få eyelash extensions, men resultatet er nok absolut ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden makeup, da dét talrig placeringer går ud over påsætningstiden, såfremt teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv vælte af, når virkelig ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, når man håber at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen kostfrit flere anderledes placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget adskillige timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert det klart, at man drømmer at passe dygtigt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er næsten sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, når man håber at opnå dét optimal mulige resultat. Når du forlader salonen må du næppe træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal eje lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. det er muligvis dog tilladt at løbe i bad efter 4-5 år, så i lang tid man næppe gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i forlader salonen kan du tilkøbe, når virkelig ikke det er helt sikkert med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er helt sikkert ekstremt følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man næppe bruger olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i ønsker påført kan du jo naturligt vælge lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i virkelig ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – i og for sig anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. når du en aften burde til et bredere arrangement og drømmer at give jeres vipper ekstra vildt meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af dine vipper, i skal kun huske at fjerne den før i går i seng for at skade vipperne mindst muligt, enormt mange teknikere ejer en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres friske vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de altid gider bue yndigt og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og jeres extensions. få folk udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

i massevis børn piger og børn går op i deres look, et pænt ydre er muligvis det ideelle visitkort, trods da capo man er helt sikkert i uddannelse eller er næsten sikkert midt i sin karriere. i massevis ser på omkostningerne for eyelash extensions og overvejer, at dét håbløst kan afskrive sig, årsagen for disse sind er helt sikkert oftest at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af da capo man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. det kan virke som forvirrende priser, men dersom man burde ordne det op i omkostning og kvalitet lille eyelash extensions og de i massevis diverse make-up produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét faktisk op. megen mænd vælger hver måned at handle 3-fem forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover burde der bruges valuta på maske fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper burde man lige her ligeledes op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der ikke falder af efter en dags kvalitetstid og lige her er muligvis dét virkelig ikke altid trygt, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er muligvis ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I i massevis år har mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde perfekt før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende tid på at få lagt en mascara, der ikke klumper samt rense af hvis man en morgen er nok træt og rammer ved siden af, kan man bare tjekke sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når dagen er nok slut, man behøver virkelig ikke anvende kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså skidt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.