Har du overvejet Mikro Pigmentering?

Har du overvejet permanent makeup men en smule usikker? Så er Mikro Pigmentering måske løsningen for dig. Denne er nemlig ikke helt permanent, men såkaldt semi-permanent.

Mikro pigmentering er altså ikke ligesom en tatovering. Det er ikke kun øjenbrynene som kan få behandling. Også området omkring vipperne (eyeliner), læber og læbekant kan også få permanent makeup.

Hvad er Mikro Pigmentering?

Mikro pigmentering er såkaldt permanent makeup. Det kan for nogle lyde skræmmende. Tanken om at have de samme øjenbryn hele livet – og hvad hvis man fortryder størrelsen og farven! Behandlingen holder 1-3 år og du skal altså derfor ikke være bange for ikke at kunne ændrer mening.

Men det er ikke helt sådan det hænger sammen. Mikro pigmentering er semi-permanent makeup. Når det kaldes semi-permanent skyldes det at farvepigmenterne kun tegnes i det øverste hudlag som er 0,06 mm til 0,12 mm dybt.

mikro pigmentering

Mikro pigmentering er netop nu en af de mest efterspurgte teknikker på markedet. Teknikken giver et yderst smukt og naturligt udseende af dine øjenbryn.

Det er desuden en teknik som kun de bedste kan udføre. Selve behandlingen udføres med maskine med ekstremt tynde nåle eller en såkaldt handtool. De tynde nåle sikrer det flotteste resultat og færre efterfølgende korrektioner på brynene.

Hvad koster Mikro Pigmentering?

Prisen afhænger naturligvis af hvilken behandling du ønsker at få foretaget. Prisen for en mikro pigmentering ligger i mellem 500 og 3000 kroner per gang. Dette er prisklassen. Du har altid brug for 2-3 behandlinger for at opnå det bedste resultat.

Behandlinger strækker sig som regel over 2-4 måneder. En eyeliner- og læbebehandlinger kræver i gennemsnit 3 behandlinger hvorimod øjenbryn kun i gennemsnit kræver 2 behandlinger.

Hos den gode behandler får du både prisgaranti og mulighed for at betale i rater. Få et smukt naturligt look med mikro pigmentering udført af dygtige, erfaringsrige behandlere.