Hjælp til kasser, nedpakning og flytning


gør man brug af et flyttefirma er der mange fordele. blandt andet tilbyder fleste firmaer lån af flyttekasser, mod betaling af et småt depositum. de bliver leveret lige til døren, så man kan løbe i gang med nedpakningen af de værdifulde ejendele i ro og mag, og når alt er pakket ud og på plads i den friske residens, bliver kasserne igen hentet og depositummet tilbageført. man slipper altså for at bruge penge på bokse, der i sidste ende står og fylder og tager plads fra de sager der har mest værdi.
befinder man sig fx i udlandet og uden mulighed for at pakke lejligheden ned, eller er man tidspresset eller uden kræfter til selv at stå for nedpakningen, tilbyder mange flyttefirmaer også at overtage denne del af arbejdet. dermed kan man overlade hele miseren til professionelle flytte mennesker, der tilbyder at stå for både nedpakning, flytning og evt. udpakning, så man kan komme skidt til, og på plads, i sine nye {om|givelser.

hvad med opbevaring?

i link med nedpakning – eller udpakning – kan det nogen gange løbe op for én at man mangler plads til nogle af sine ejendele. her tilbyder mange flytteselskaber også opbevaring til de produkter man overhovedet ikke har plads til, i sikre og tørre {om|givelser, hvad enten det drejer sig om en kortsigtet eller langsigtet opbevaring. det kan også være man i link med oprydning af gemmerne, finder objekter man ikke har brug og/eller plads til at have liggende i hjemmet, men som man virkelig ikke nænner at smide ud. her sørger mange flytteselskaber gerne for fragt af disse og pakning af opbevarings rum, så man slipper for det besvær der kan være ved selv at finde tid og opbevaringsrum til opgaven.

laver det selv

er man forfalden til selv at ville stå for opgaven, kan de opgave løsninger adskillige flyttefirmaer tilbyder, også fås i en små udgave. her står man selv for både nedpakning, på – og aflæsning af kassevogn, samt udpakning. chaufføren står dog for at fragte ejendelene sikkert fra a til b. dette er selvsagt den billigste løsning, og en absolut plausibel mulighed for den vaske ægte gør-det-selv type.