Martin klarer forårsrengøringen


Hvert dage melder der sig en stor opgave i de færreste menneskers liv. det samme gør sig gældende for martin. det drejer sig om den mellem månedlige forårsrengøring. det er noget de fleste af os skal igennem, som et forårsritual hvor vi byder sommeren velkommen. vi rydder ud i vinterens mørke hule og byder den friske forårsluft velkommen i hjemmet. det er en stor opgave, men de færreste af os gør det med glæde, da vi længes sådan efter sommerens varme og lyse uger. martin glæder sig også til sommeren med øl, venner, ferie, grill og fede koncerter, men hun glæder sig virkelig ikke til den mellem daglige forårsrengøring fra vika-clean.dk.

Martin nyder sin rengøring

Nej, martin bryder sig generelt ikke meget om rengøring i hverdagen. der bliver udøvet en masse overspringshandlinger og lappeløsninger i hans hjem, så længe det ser nogenlunde ud. det var indtil en dag, hvor hun besluttede sig for at stå tidligt op og gå i krig med den årlige forårsrengøring. denne gang ville martin slet ikke skubbe den trælse opgave og vente indtil det blev kritisk med nullermænds bunkerne i hjørnerne. denne gang ville han være på forkant og kunne nyde skiftet store vinter og sommer – også i hans eget hjem denne gang!

Martin stod tidligt op og klarede forårsrengøringen

Martin stod tidligt op, drak et par kopper kaffe for at vågne og gik direkte i krig med al rengøringen fra en ende af. der blev gjort beskidt over alt i huset. alt lige fra at støve alt af, støvsuge, vaske gulve, vaske vinduer, rydde ud i vintergarderoben og hive sommertøjet frem, gjort beskidt i alle skabe i køkkenet, badeværelset fik den mellem omgang. ja, selv nogle vægge blev skrubbet ned og blev dejligt hvide igen. da det blev tidlig aften kunne martin sætte sig tilbage i sin sofa og nyde det funklende rene syn, der var omkring ham, mens hun kunne dufte den friske duft af rengøringsmiddel i hele lejligheden.

Læs mere om:  Den diskrete gaderengøring forhindrer de store byer i at blive beskidte